نظارت بر درمان

مدرک تحصيلي : ليسانس پرستاري
 تلفن :   7 الي 4226994 داخلي 102

سوابق کاري:
1:  سوپروايزر بيمارستان حشمتيه سبزوار (سال 76 تا 80)
2: عضو هسته گزينش دانشگاه علوم پزشکي سبزوار  (سال 78تا91)
3:مدير بيمارستان حشمتيه و بيمارستان 240 تختخوابي  واسعي سبزوار (سال80تا 87)
4:مسئول ستاد هدايت دانشگاه علوم پزشکي سبزوار و مدير داخلي اورژانس 115(مسئول منطقه)- (سال87تا 90)
5: رئيس اداره امور اداري شبکه بهداشت طرقبه، مسئول اداره نظارت بر درمان، مسئول اورژانس115 شهرستان (از سال 90 تا کنون)

شرح وظایف واحد نظارت بر درمان :

1-      نظارت بر کنترل مؤثر و مستمر ارائه خدمات صحیح و رعایت مقررات و ضوابط وزارت بهداشت و درمان در کلیه مراکز درمانی (دولتی- خصوصی – خیریه ).

2-    پیگیری نواقص مشهود تا رفع کامل بر حسب امکانات و شرایط مختلف به صورت حضوری و مکاتبه ای.

3-    تأیید محل مطب و مؤسسات درمانی و پاراکلینیک بنا به درخواست پزشکان یا مؤسسین مراکز پاراکلینیک.

4-     رسیدگی سریع به شکایات اشخاص حقیقی و حقوقی در رابطه با ارائه خدمات درمانی در بخش های دولتی و خصوصی.

5-    جلوگیری از فعالیت غیر مجاز افراد فاقد صلاحیت یا فاقد مجوز قانونی در کلیه حرف پزشکی و یا مؤسسات غیر مجاز پزشکی از طریق معرفی به تعزیرات  حکومتی یا محکمه های قضایی. (جلوگیری از مداخله در درمان توسط افراد فاقد صلاحیت )

6-    جمع آوری آمار و اطلاعات مراکز پزشکی ، پزشکان و پیراپزشکان اعم از دولتی ، بخش خصوصی و خیریه

7-   ابلاغ بخش نامه ها و دستورالعمل های اجرایی که از سوی وزارت متبوع یا دانشگاه علوم پزشکی استان لازم اجراست به واحدهای تحت نظارت اعم از دولتی- خصوصی یا خیریه.

8-    صدورتأییدیه های مربوط به خدمات و درخواستهای پزشکان، پیراپزشکان و مراکز پزشکی طبق ضوابط و آئین نامه های قانونی

9-    صدور نامه موافقت جهت متخصصین مبنی بر فعالیت در دو شهرستان

10-   نظارت بر اجراي تعرفه هاي مصوب در كليه مراكز درماني

11-   شرکت در کلاسهای برگزار شده از طرف معاونت درمان استان