توقیف کارگاه بسته بندی غیرمجاز گوشت در طرقبه شاندیز

کارگاه غیر مجاز بسته بندی خرده گوشت در طرقبه شاندیز کشف شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز گفت: در پی گزارشهای مردمی و پیرو شکایت صورت گرفته در سامانه شکایات 190، بازرسان گروه مهندسی بهداشت محیط این شبکه با هماهنگی صورت گرفته با شبکه دامپزشکی شهرستان و نیروی انتظامی در ساعت 23:30 مورخه 95/1/4 به محل فوق مراجعه و از کارگاه مذکور که در محیطی غیر قانونی و غیر بهداشتی فعالیت داشته و اقدام به بسته بندی و توزیع گوشت بصورت غیر مجاز می کردند بازدید بعمل آوردند.

دکتر صحی زاده  بیان داشت : در این زمینه حدود 162 کیلو گرم گوشت توقیف و تا زمان تعین تکلیف مکان فوق نیز پلمپ گردید.همچنین در ادامه ی بازدیدهای برنامه سلامت نوروزی همکاران واحد بهداشت محیط و حرفه ای این شبکه در شهرستان ،حدود 800 کیلوگرم رب و 224 کیلوگرم سس مایونز تاریخ مصرف گذشته کشف و ضبط شده است.

در پایان دکتر صحی زاده خاطر‌نشان کرد: نظارت یکی از مهمترین وظایف شبکه بهداشت و درمان شهرستان می‌باشد و با هرگونه فعالیت غیر‌مجاز سریع و قاطعانه برخورد خواهد شد و از شهروندان درخواست نمود مواد پروتئینی و مواد غذایی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه نمایند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را به شماره تلفنهای 34225565و 34225009 اطلاع دهند.