بازدید معاون بهداشتی وزارت بهداشت از مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان طرقبه شاندیز

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه سفر به مشهد مقدس  از مرکز خدمات جامع سلامت در شهر شاندیز بازدید کرد.

دكتر علي اكبر سياري به منظور ارزيابي اجراي طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت   به همراه ریاست دانشگاه علوم پزشكي مشهد و معاون بهداشتي اين دانشگاه ضمن بازدید از مركز خدمات جامع سلامت شهر شاندیز از نزديك در جريان روند ارائه خدمات بهداشتي درماني قرار گرفت و اقدامات انجام شده در راستاي طرح تحول بهداشت را مورد بررسي و ارزيابي قرار داد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی با ابراز خرسندی از اقدام های انجام شده و اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت شهرستان در راستای جلب رضایت مردم در این باره گفت : شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز اقدام های مناسبی را انجام داده و مشخص است همکاری و همراهی خوبی میان مسئولان برای تامین رضایت و خدمت به مردم شهرستان دیده می شود .

در پایان دکتر علی اکبر سیاری ضمن تقدیر از دکتر صحی زاده مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه و شاندیز به جهت کارهای صورت گرفته در حوزه بهداشت شهرستان از زحمات و حضور مستمر یکایک همکاران مراکز در ایام نوروز ، نیز قدرانی کرد.