بازدید وزارتی واحد سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس وزارت بهداشت از مدارس مروج سلامت شهرستان

بازدید نماینده وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت از مدارس نمونه مروج سلامت در سطح شهرستان طرقبه و شاندیز

سرکار خانم دشتی کارشناس برنامه مروج سلامت و کارشناس سلامت جوانان ،نوجوانان و مدارس وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به همراه سرکار خانم احمد خان از اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی ، سرکار خانم رحمانی رئیس گروه واحد جوانان نوجوانان و مدارس دانشگاه بجنورد ، اقای دکتر قضاوی مدیر گروه سلامت جوانان و نوجوانان استان ،آقای کاشانی مدیر گروه واحد سلامت جوانان نوجوانان و مدارس دانشگاه گناباد و با حضور دکتر صحی زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان و مهندس حسینی فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز ، باقری مدیر آموزش و پرورش شهرستان ، با هماهنگی شکل گرفته با واحد سلامت جوانان نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز از مدارس مروج پنج ستاره عبدالله رضوی واقع در شاندیز جاده سوران و مدرسه مروج دخترانه شهید انوری واقع درشهر طرقبه بازدید بعمل آوردند.

دشتی در بیان تعریف مدرسه مروج سلامت یا HPS گفت : مدرسه مروج سلامت به منزله یک نظام برای ارتقای سلامت است که مشارکت فعالانه اولیاء و مربیان و دانش آموزان با رویکرد توانمند سازی دانش آموزان در زمینه مراقبت از خود، فرهنگ خود مراقبتی و آموزش هم سنان و هم سالان ،منجر به افزایش ظرفیت ها و توانمند سازی مردم در موارد سالم زندگی کردن ، سالم کار کردن و آموزش با کیفیت خواهد بود.

وی در بیان فواید مدرسه مروج سلامت به پنج نکته از قبیل :

1.       اعتماد به نفس ، عزت نفس ، ارتباطات و مهارتهای ارتباطی برای رفاه و سلامت روانی
  2.       توانمند سازی دانش اموزان جهت اتخاذ تصمیم گیری های مهم در سلامت
  3.      تشویق دانش آموزان به ورود در تصمیم گیریهای بسیار مهم
  4.      زمینه یادگیری و تجربه در مدرسه برای دستیابی به سلامت کامل
  5.       رفتارهای بهداشتی و ارزشهای کسب شده در دوران کودکی و نوجوانی در طول زندگی ادامه پیدا میکند.

اشاره کرد و بیان داشت که این پنج نکته جزء مهمترین شاخصه ها و مزیت های این گونه مدارس می باشند