پاکسازی رودخانه روستای زشک بمناسبت روز جهانی زمین پاک

پاکسازی مسیر رودخانه روستای زیبای زشک به مناسبت روز جهانی زمین پاک

به مناسبت روز جهانی زمین پاک برنامه پاکسازی مسیر رودخانه روستای زشک  در شهرستان طرقبه شاندیز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ،در راستای روز جهانی زمین پاک و همزمان با سایر شهرهای جهان مراسم پاکسازی مسیر رودخانه محور زشک در شهرستان طرقبه شاندیز برگزار شد. در این مراسم که با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز و دهیاری و شورای روستای زشک و سازمانهای مردم نهاد و دیگر شهروندان صورت گرفت.

مدیر شبکه یهداشت شهرستان طرقبه شاندیز در حاشیه این مراسم ضمن تاکید بر لزوم حفاظت محیط زیست شهری و طبیعی خواستار توجه بیشتر شهروندان به مضرات و مشکلات آلودگی­های محیط زیست شدند.

دکتر صحی زاده بیان داشت : روز جهانی زمین پاک که تاریخچه آن به سال 1969 میلادی بازمیگردد، هر ساله در 22 آوریل مصادف با 2 اردیبهشت در تمام شهرهای دنیا برگزار میشود و به همه مردم یادآوری میکند که نباید سیاره خود «زمین» را فراموش کنند. در ایران نیز همزمان با با دیگر کشورهای جهان هفته زمین پاک از روز دوم اردیبهشت به مدت یک هفته در سرار کشور برگزار میشود و نخستین روز این هفته به نام روز زمین پاک نامگذاری شده است.