برگزاری اردوی خانوادگی کارکنان شبکه بهداشت بمناسبت هفته سلامت

برگزاری اردوی تفریحی فرهنگی و خانوادگی کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز به مناسبت هفته سلامت

با توجه به قرار گرفتن در هفته سلامت ( 7-1 اردیبهشت ماه ) با شعار "زندگی سالم با نشاط و امید" و در پنجمین روز از این هفته که همراه با پیام روز شمار "اختصاص دادن وقت مناسب برای تفریح و لذت بردن از زندگی متضمن تعادل سلامت روان است" ، به همین منظور و به جهت نشاط هر چه بیشتر خانواده های کارکنان این شبکه  اردوی تفریحی یکروزه در روز مبعث پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و با حضور مهندس حسینی فرماندار محترم شهرستان و آقای کسایی ریاست محترم اداره اطلاعات شهرستان و دکتر صحی زاده مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز در منطقه ییلاقی و زیبای دره ارغوان برگزار گردید.