مراسم بزرگداشت روز جهانی ماما در طرقبه شاندیز

مراسم بزرگداشت روز جهانی ماما برگزار شد

به مناسبت 15 اردیبهشت ‌ماه، روز جهانی ماما ، مراسم گرامیداشت و تجلیل از مقام و جایگاه ماما طی مراسمی در بوستان تمشک واقع در شهر طرقبه همراه با صرف صبحانه سالم و با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز برگزار گردید.

دکتر صحی زاده ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ماماها و کلیه مراقبین سلامت، در خصوص اهمیت و گستردگی ارائه خدمات مامایی از ابتدای تولد تا انتهای عمر، با تأکید بر شعار امسال «ماماها ، مادران و خانواده همراه هم در طول زندگی » به ایراد سخنرانی پرداخت..

این مراسم که با حضور کلیه ماما های مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز و جمعی از  کارکنان ستاد شبکه برگزار شد، پس از صحبت های دکتر صحی زاده و سرکار خانم مهدی فر کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده، از مامای نمونه ی شهرستان نیز ، تجلیل بعمل آمد.