این "محرم و صفر" است که اسلام را زنده نگه داشته است. امام خمینی (ره)

IMAGE
به جای قند این خوراکی را بخورید
شنبه, 10 شهریور 1397
قند خرما مانند سایر میوه‌ها، مخلوطی از فروکتوز و گلوکز است و چون این قندها معمولا همراه با فیبر هستند،... ادامه مطلب...

برگزاری مجمع سلامت در طرقبه شاندیز

دسته: شـبکه بهداشت تاریخ ایجاد در 10 بهمن 1396
آخرین به روز رسانی سه شنبه, 10 بهمن 1396 15:35 منتشر شده در 10 بهمن 1396
نوشته شده توسط شبانی شاندیز حسین

برگزاری همایش مجمع سلامت در شهرستان طرقبه شاندیز

همایش مجمع سلامت شهرستان طرقبه شاندیز با حضور فرماندار، معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، قائم مقام معاونت فرهنگی –اجتماعی استانداری خراسان رضوی و جمعی از مسئولین و مدیران ادارات ، خیرین حوزه سلامت ، رابطین سلامت ، همکاران مراکز خدمات جامع سلامت و تعدادی از اقشار جامعه در محل هتل ثامن این شهرستان برگزار شد.

دراین همایش دکتر صحی زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، اهداف برگزاري مجمع سلامت را مشارکت موثر ادارات ،سازمانها،موسسه هاي خيريه و خيرين در تامين سلامت دانسته و اهميت آن را در توسعه پايدار، ارتقا شاخص هاي بهداشتي و درماني برشمرد.

وی گزارش کاري و همکاري فيمابين جهت مشارکت در امرساخت وسازهای صورت گرفته در حوزه سلامت  و کمک در راستاي ارتقاء سطح سلامت مردم شهرستان ارائه داد.

در ادامه دکتر خدایی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز، نقش کارگروه سلامت و مشارکتهای بین بخشی و خیرین در حوزه سلامت را مطرح کرده و به برنامه های مهم کاهش آسیب های اجتماعی در اين حوزه اشاره کرد.

معاون اجتماعی دانشگاه ، هدف وزارت بهداشت را اجتماعی کردن نظام سلامت دانست و اظهار کرد: رویکرد تشکیل مجمع سلامت این است که با کمترین هزینه، بهترین خدمات ارائه شود.

در پایان دکتر حسینی معاون فرهنگی - اجتماعی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه سواد سلامت مردم باید با تشکیل مجمع‌ها افزایش پیدا کند، تصریح کرد: فلسفه مجمع سلامت و تشکیل کانون‌های سلامت زندگی سالم است.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت در حوزه مدیریت سلامت نقش دارد، خاطرنشان کرد: نهادها و دستگاه‌های مختلف نیز در حوزه سلامت نقش بسزایی دارند.

در پایان این همایش از 30 نفر از خیرین  وفعالان حوزه سلامت با اهداء لوح ، تقدیر و تشکر ویژه بعمل آمد.

جهت هزینه برگزاری همایش از سایر دوایر دولتی شامل شهرداری ها و هتل ثامن نیز کمک بعمل آمد.