برگزاری جلسه داخلی بهداشت محیط با موضوع بسیج سلامت نوروزی

بسیج سلامت نوروزی در شهرستان طرقبه شاندیز

اين برنامه همزمان با سراسر کشور از اول اسفند الي 15 فروردين سال آينده با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط از 8 صبح تا 8 شب در تمام ایام هفته با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و مراکز تفریحی، اقامتی و سیاحتی اجرا مي شود.

دکتر صحی زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اظهار داشتند :با توجه به موقعیت خاص و زیارتی بودن شهرستان و حضور زائران بارگاه ملکوتی ثامن الحجج(ع) در این شهرستان ، نظارت و کنترل شرایط بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی از اولویت ویژه ای در حوزه بهداشت دانشگاه برخوردار است.

ایشان بیان داشتند بسيج سلامت نوروزي با هدف خدمات رساني بهتر، تامين و ارتقاء سلامت شهروندان، زائران و مسافران اجرا مي شود.

مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت شهرستان سرکار خانم مهندس زمانی  : در قالب اين برنامه در روز 4 تيم نظارت و بازرسي شامل 17 بازرس بر توليد و عرضه مواد غذايي و اماکن اقامتي در مناطق زير پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز نظارت دارند.

در پایان خانم مهندس زمانی بازديد از سالنهاي غذاخوري، قناديها، آجيل فروشيها، مراکز توليد و عرضه گوشت سفيد و قرمز، هتلها و مهمانپذيرها و سالنهاي غذاخوري و رستورانها را از جمله فعاليت هاي اولويت دار بازرسان برنامه بسيج سلامت نوروزي در شهرستان اعلام داشتند.