تقدیر از فعالان حوزه مدارس مروج سلامت

همایش تقدیر از فعالان و دست اندر کاران حوزه سلامت مدارس و تقدیر از مدارس نمونه مروج سلامت در شهرستان طرقبه شاندیز

این همایش با همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان واحد سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس، و با حضور آقای دکتر صحی زاده مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان و جناب آقای باقری مدیر محترم آموزش و پرورش شهرستان پیرامون بازدید از مدرسه مروج پنج ستاره عبدالله رضوی واقع در شاندیز جاده سوران برگزار گردید.که در پایان لوح تقدیر و جوایز توسط مدیریت شبکه بهداشت و مدیریت آموزش و پرورش اهدا گردید.

تعریف مدارس مروج سلامت HPS

به منزله یک نظام برای ارتقای سلامت است که مشارکت فعالانه اولیاء و مربیان و دانش آموزان با رویکرد توانمند سازی دانش آموزان در زمینه مراقبت از خود، فرهنگ خود مراقبتی و آموزش هم سنان و هم سالان ،منجر به افزایش ظرفیت ها و توانمند سازی مردم در موارد سالم زندگی کردن ، سالم کار کردن و آموزش با کیفیت خواهد بود.

فواید مدرسه مروج سلامت :

* اعتماد به نفس ، عزت نفس ، ارتباطات و مهارتهای ارتباطی برای رفاه و سلامت روانی

* توانمند سازی دانش اموزان جهت اتخاذ تصمیم گیری های مهم در سلامت

* تشویق دانش آموزان به ورود در تصمیم گیریهای بسیار مهم

* زمینه یادگیری و تجربه در مدرسه برای دستیابی به سلامت کامل

* رفتارهای بهداشتی و ارزشهای کسب شده در دوران کودکی و نوجوانی در طول زندگی ادامه پیدا میکند.