بازدید ریاست دانشگاه از درمانگاه خیریه در حال احداث(جاغرق)

بازدید ریاست محترم دانشگاه از درمانگاه خیریه در حال ساخت(جاغرق)

در بعدازظهر 22 بهمن سال جاری جناب آقای دکتر مهرابی بهار ریاست محترم دانشگاه به همراه جناب آقای دکتر بهرامی معاونت محترم بهداشتی ،جناب آقای دکتر مدقق معاونت محترم درمان، جناب آقای دکتر دارابی معاون محترم آموزشی دانشگاه ، جناب آقای دکتر احتشام فر مشاور محترم رییس دانشگاه ، و جمعی از اساتید و پزشکان پیشکسوت جهت بررسی واگذاری ساخنمان در حال ساخت در منطقه جاغرق شهرستان طرقبه شاندیز با زیر بنای حدود 3000 متر مربع در چهار طبقه و زمینی به مساحت حدود 2000 متر مربع از طرف خیر و واقف محترم جناب آقای مصطفوی در این منطقه حاضر شدند.

دکتر مهرابی ضمن بازدید از این بنای در حال ساخت ، مراتب تشکر و قدردانی را از واقف به جهت  نیت خیر خواهانه در امر سلامت و مداوای بیماران نیازمند اعلام داشتند و موضوع واگذاری این بنا را منوط به نظریه کارشناسان کمیته تخصصی و بررسی های همه جانبه در این حوزه دانستند.

این ساختمان درحال ساخت به نام (نرجس امام زمان) توسط واقف نامگذاری شده است.