حضور حماسی کانون بسیج جامعه پزشکی در یوم الله 22 بهمن

حضور حماسی اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن

همزمان با یوم الله 22 بهمن کارکنان شبکه بهداشت و درمان همگام با مردم شریف و انقلابی شهرستان با حضور حداکثری و با شکوه ، حماسه ای دیگر آفریدند. جناب آقای دکتر صحی زاده مدیریت محترم شبکه بهداشت و جمعی از مسئولین شهرستان همگام با دیگر گروههای مردمی در راهپیمایی سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شرکت نموده و بار دیگر با ارزشهای انقلاب اسلامی ، امام راحل و شهدای گرانقدر تجدید پیمان کردند.