|
|
|
![]() |

شرح وظایف و اهم فعالیت ها واحد نظارت بر مواد غذایی :
- 1 بررسی نقشه و محل پیشنهادی جهت احداث واحد تولیدی
- 2 بررسی مدارک مربوط به پروانه بهره برداری بهداشتی ، مسئول فنی،ساخت ،شناسه نظارت کارگاهی،
گواهی بهداشتی جهت صادرات و ظریفیت خالی کارخانه های تحت پوشش و ارسال آنها به معاونت غذا ودارو
3 - بازدید ادواری از واحدهای تولیدی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش شهرستان
4 - معدوم نمودن کالاهای غیر قابل مصرف
5 – نمونه برداری از محصولات تولیدی واحدهای تحت پوشش و ارسال آن به آزمایشگاه
6- برخورد قانونی با واحد های متخلف و ارسال پرونده آنها به مراجع قضایی (دادگستری و تعزیرات)
7- رسیدگی به شکایات واصله از کارخانجات تحت پوشش شهرستان
8- آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت پوشش شهرستان
9- ارسال آمار و گزارشات بصورت ماهیانه به معاونت غذا و دارو دانشگاه