جلسه آموزشی - توجیهی مدیران رستورانها، باغ تالار ها، سفره خانه ها، کبابی ها، آشپزخانه ها و دیگر واحدهای صنفی در راستای برنامه سلامت نوروزی و نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروزی در محل رستوران سران واقع در شهرستان طرقبه و شاندیزبرگزار شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز با اشاره به نزدیک شدن سال جدید و ایام تعطیلات نوروزی و افزایش فعالیت اغلب اماکن عمومی و مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، گفت : در این مدت به دلیل افزایش میزان مسافرت ها، نظارت بر این گونه مراکز و اماکن واجب و ضروری است.
دکتر فرید رضا صحی زاده تاکید کرد: به همین منظور در راستای ارتقای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان و ارتقای بهداشت مواد غذایی در سطح عرضه، لازم است برنامه ریزی لازم جهت اجرای هرچه بهتر برنامه «سلامت نوروزی» صورت گیرد.
وی به حضور فعال بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط اشاره کرد و گفت: بازرسان در قالب تیم های عملیاتی و نظارتی و کشیک از ساعت ۸ صبح تا 12شب در تمامی ایام بویژه روزهای تعطیل حضور خواهند داشت.
سرکار خانم مهندس زمانی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز ضمن تاکید بر رعایت هر چه بهتر نکات بهداشتی از سوی متصدیان ،بویژه در ایام نوروز بیان داشت :
رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ و رسیدگی به شکایات تلفنی یا حضوری نیز در موضوعات مرتبط با برنامه سلامت نوروزی خواهد بود.
در پایان به متصدیان واحدهای صنفی نمونه با اهدای لوح ، تقدیر بعمل آمد.