شبکه بهداشت و درمان طرقبه شاندیز

بازدید سرزده مدیریت شبکه بهداشت از رستورانهای شهر شاندیز

بازدید سرزده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرقبه شاندیز به همراه  کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و رستوران های شهرستان طرقبه و شاندیز

 

بازدید سرزده کارشناسان بهداشت محیط و مدیریت شبکه بهداشت  از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس نظیر  آشپزخانه ها و رستورانهای سطح شهر شاندیز انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ، دکتر صحی زاده ضمن بازدید سر زده از آشپزخانه و محل تهیه و پخت و پز یکی از رستوران ها در شاندیز خاطر نشان کرد:

مواد غذایی و محل‌های تهیه و توزیع مواد غذایی دارای اهمیت فراوان می‌باشد  و معمولا  گردشگران برای سرو غذا به جایی سفر می‌کنند که از اعتماد، اطمینان و امنیت کافی برخوردار باشد. در این شرایط ارایه خدمات و امکانات مناسب نظیر محل‌های توزیع مواد غذایی با شرایط بهینه بهداشتی در افزایش انگیزه آن‌ها مؤثر خواهد بود.

در ادامه سرکار خانم مهندس زمانی کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت گفت: کلیه افرادی که در محل های تهیه و توزیع مواد غذایی مشارکت دارند موظف به رعایت هرچه بهتر بهداشت فردی در این محیط های حساس می باشند.

وی در پایان به بیان نکاتی چند پیرامون بهداشت فردی پرداخت.